خانه / امور پایان نامه ها و تحصیلات تکمیلی / اطلاعیه: دستورالعملهای فرآیند دفاع از پایان نامه

اطلاعیه: دستورالعملهای فرآیند دفاع از پایان نامه

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

خواهشمند است به منظور جلوگیری از هرگونه ابهام و ایراد در فرآیند دفاع از پایان نامه موارد ذیل اجرا شود.

۱- قبل از ارائه نسخه نهایی پایان­نامه به حوزه معاونت پژوهشی، فرم تأیید نسخه پایان­نامه توسط استاد محترم راهنما امضاء و همراه با برگه تعیین داور به این حوزه ارسال گردد. (امضاء «از طرف» مورد قبول نمی باشد)

۲- پس از تعیین داوران داخلی و خارجی توسط حوزه معاونت پژوهشی ابلاغ اساتید از دبیرخانه اخذ و به همراه نسخه­ های پایان نامه به داوران محترم تحویل داده شود.

۳- در برگه تعیین داور امضاء اساتید اصل و از طرف نباشد.

۴- به منظور تعیین زمان و مکان برگزاری جلسه دفاع به کارشناس امور پژوهشی خانم مقصودی مراجعه و هماهنگی با اساتید راهنما و داوران صورت پذیرد. لازم به ذکر است برگزاری جلسه دفاع منوط به شرکت دانشجو، استاد راهنما، استاد داور داخلی و استاد داورخارجی می­باشد.

۵- اجرای هرگونه پذیرایی در فرآیند دفاع ممنوع می باشد.

۶ – موافقت با دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد منوط به شرکت در ۳ جلسه دفاع گروه تخصصی می باشد.

۷- در روز برگزاری دفاع نمره ارزشیابی از ۱۸ محاسبه شده و در صورتی که دانشجو تمایل به اخذ نمره مقاله داشته باشد، تا یکسال بعد از دفاع می­تواند مدارک مربوط به مقالات چاپ شده را به پژوهش ارائه نماید. لازم به ذکر است بعد از این تاریخ به هیچ عنوان نمره مقاله به دانشجو تعلق نمی­گیرد.

۸- طبق بخشنامه شماره ۲۲۵۹۸/۷۰ مورخ ۸/۴/۱۳۹۴ سازمان مرکزی دانشگاه به مقالاتی که در مجلات نامعتبر چاپ می شوند نمره پایان نامه تعلق نمی گیرد.

مجلات نامعتبر شامل:

۸-۱ مجلاتی که در زمینه­های گسترده و غیرتخصصی مقاله می­پذیرند. لازم به ذکراست مقاله­ها باید در مجله­های تخصصی چاپ شوند که موضوع مقاله به طور حتم با موضوع مجله همخوانی داشته باشد.

۸-۲ مجلاتی که در آخرین فهرست نشریات نامعتبر وزارتین علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.

۸-۳ مجله­هایی که در فهرست ISI بدون ضریب تأثیر بوده و در پایگاه های معتبر نمایه می­شوند، اما فرآیند داوری و پذیرش مقاله در آن ها بسیار کوتاه است و چاپ مقاله با دریافت هزینه انجام می­گیرد. لازم به ذکر است فهرست نشریه های نامعتبر اعلام شده در سایت دانشگاه پویا است.

۹- به منظور اخذ نمره مقاله ارائه شده در کنفرانس های بین المللی، ملی، داخلی به اطلاع می رساند تنها مقالاتی که به طور کامل در سایت همایش، کتابچه یا لوح فشرده چاپ شده اند مشمول دریافت نمره می­باشند.

۱۰ – قبل از پرینت نسخه نهایی پایان­نامه حتماً آئین­نامه نگارش پایان نامه از سایت دانشگاه اخذ و مطابق آن پایان­نامه نگارش شود.

۱۱- لازم به ذکر است مطابق چک لیست کنترل پایان نامه تمامی قسمت­ها بررسی و در صورت عدم رعایت، از تسویه حساب جلوگیری می­شود.

حوزه معاونت پژوهش و فن آوری

حداکثر تاریخ دفاع دانشجویان