خانه / خبر / پیام تبریک دکتر صمدی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به مناسبت فرارسیدن سال نو

بهار، فصل رویش است و شادابی، فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند است، آری بار دیگر نشانه ای بدیع وبکر از آیات الهی در جهان متجلی گشت و زمین ،آیه های سر سبزی و حیات را به تلاوت نشسته است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در سال ۱۳۹۵ با همت و تلاش اعضای محترم هیات علمی ،کارمندان گرامی و دانشحویان عزیز موفقیت هایی را در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی ، ورزشی ، فرهنگی و خدمت رسانی به مردم عزیز شهرمان به دست آورد و امید است که در سال جدید در سایه مجاهدت و تلاش بیش از پیش این عزیزان ،قله های دانش و خدمت رسانی یکی پس از دیگری فتح شوند و برگ های زرین دیگری به صفحات تاریخ درخشان دانشگاه ازاد اسلامی افزوده گردد. در سالی که توسط رهبر حکیم و فرزانه انقلاب به نام سال ” اقتصاد مقاومتی: تولید – اشتغال ” نام گذاری گردید، امیدواریم خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن بتواند با تلاشی بی وقفه ،برای رسیدن به اهداف عالیه خود در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی: تولید – اشتغال گام های اساسی برای نیل به موفقیت های چشمگیری بردارد. اینجانب به شکرانه عنایات حضرت حق و همکاری و همراهی مجموعه دانشگاه ازاد اسلامی واحد تنکابن، در آستان الهی سر بر سجده شکر می سایم و ضمن تقدیم بهترین مراتب تقدیر و سپاس خود به تمامی مردم شریف شهرستان تنکابن، اساتید، کارکنان، دانشجویان عزیز وگرانقدر از درگاه خداوند متعال ،سربلندی و سرافرازی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سلامتی و توفیق روز افزون برای خانواده بزرگ و متعهد دانشگاه آزاد اسلامی مسئلت می نمایم. امید است با یاری از ذات لایزال الهی وبا پیروی از منویات حکیمانه رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی حضرت آیت ا… العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) با بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش و در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سر بلند باشید.
در پایان فرصت را مغتنم شمرده، در این نوروز باستانی که موسم نزدیکی و پیوند دلها و آرزوهاست با یکدیگر عهد و پیمان ببندیم که تا رسیدن به ایرانی آباد، مستقل و توسعه یافته و تحقق یک زندگی توام با معنویت، آرامش و امید، با بهره‌گیری از توانمندی‌های شایسته خویش لحظه‌ای از تلاش و کوشش در راستای دست‌یابی به اهداف متعالی دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی دست برنداریم.

از ایـزد متعال بـرای همگان سالـی خوش همراه با بهروزی، تفاهم، وفاق و پیشرفت را مسالت دارم.

دکتر محمود صمدی لرگانی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن