خانه / معرفی واحد / تاریخچه واحد

تاریخچه واحد

دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن در سال ۱۳۶۵ به ریاست دکتر محمد حسین مفتاح و همت و تلاش عموم شهروندان تاسیس شد. در آغاز رشته های پزشکی،پرستاری و مامایی دائر گردید و سپس سایر رشته ها در حوزه های علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی، هنر و فنی مهندسی گسترش یافت. بطوریکه بیش از ۱۰۰ رشته در مقاطع دکتری،کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در ۲۴ دپارتمان آموزشی با مدیریت مستقل (شامل شیمی-زیست میکروبیولوژی-زیست سلولی-مدیریت بازرگانی-حسابداری-زبان انگلیسی-روانشناسی-علوم تربیتی-کتابداری-منابع طبیعی و محیط زیست- گیاهان داروئی-هنر-معارف اسلامی-دروس عمومی-تحصیلات تکمیلی-پرستاری و مامایی) و دانشکده پزشکی دائر می باشند.(فهرست کامل رشته ها) از سال ۱۳۷۶ الی آبان ۱۳۸۵ ریاست دانشگاه به عهده دکتر حسن شیخ محمودی بوده و از ۱۳۸۵ تا ابتدای پاییز ۱۳۹۱ دکتر ناصر منتظری و پس از آن آقای دکتر حمیدرضا جمالزاده تا پایان تیرماه ۹۲ عهده دار این مسولیت بوده و از ابتدای مرداد ۹۲ تاکنون ریاست واحد به عهده دکتر محمود صمدی می باشند. معاونت سما نیز با مجموعه … مدرسه راهنمایی و دبیرستان و یک آموزشکده عالی شامل ۸۰۰ دانشجو از سال ۱۳۷۴ مشغول به فعالیت می باشد. در حال حاضر پس از حدود ۲۸ سال تجربه آموزشی – پژوهشی و دارا بودن حدود ۵۰۰۰ دانشجوی کارشناسی و کاردانی، ۲۵۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد، ۵۰۰ دانشجوی دکتری و نزدیک به ۲۰۰ عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت یکی از معتبر ترین واحدهای دانشگاهی ایران با درجه بسیاربزرگ الف است و با تلاش همه استادان و مسؤولان اجرایی آن قطب عظیم علمی و فرهنگی و شاخص آموزش عالی در شمال کشور به حساب می آید . سالانه در حدود ۲۵۰۰ دانشجوی جدید ، این دانشگاه را بعنوان گزینه برتر تحصیلات دانشگاهی خویش انتخاب می کنند. هیات رئیسه دانشگاه شامل : ریاست دانشگاه، رئیس دفترفرهنگ اسلامی و معاونان آموزشی ، پژوهشی ، اداری و مالی ، دانشجویی ، پزشکی، عمرانی و سما است که بر اساس تشکیلات سازمانی مصوب ، محور اصلی کلیه امور ، کارکردو اتخاذ تصمیمات دانشگاه می باشند. همچنین نهادهای فرهنگی مانند : تشکلهای اسلامی دانشجویی ، هیأت علمی ، انجمن های علمی و قطب های علمی همگام با مدیریت ، دانشگاه را در انجام رسالت های خود یاری می نمایند.