خانه / معرفی واحد / تاریخچه واحد

تاریخچه واحد

دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن در سال ۱۳۶۵ به ریاست دکتر محمد حسین مفتاح و همت و تلاش عموم شهروندان تاسیس شد. در آغاز رشته های پزشکی،پرستاری و مامایی دائر گردید و سپس سایر رشته ها در حوزه های علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی، هنر و فنی مهندسی گسترش یافت. بطوریکه بیش از ۱۰۰ رشته در مقاطع دکتری،کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در ۲۴ دپارتمان آموزشی با مدیریت مستقل (شامل شیمی-زیست میکروبیولوژی-زیست سلولی-مدیریت بازرگانی-حسابداری-زبان انگلیسی-روانشناسی-علوم تربیتی-کتابداری-منابع طبیعی و محیط زیست- گیاهان داروئی-هنر-معارف اسلامی-دروس عمومی-تحصیلات تکمیلی-پرستاری و مامایی) و دانشکده پزشکی دائر می باشند.(فهرست کامل رشته ها)

روسای واحد از بدو تاسیس:

دکتر محمد حسین مفتاح از ۱۳۶۵ الی ۱۳۷۶

دکتر حسن شیخ محمودی از سال ۱۳۷۶ الی آبان ۱۳۸۵

دکتر ناصر منتظری از ۱۳۸۵ تا ابتدای پاییز ۱۳۹۱

دکتر حمیدرضا جمالزاده از پاییز ۱۳۹۱ تا پایان تیرماه ۱۳۹۲

دکتر محمود صمدی از تیر ماه ۱۳۹۲ تا بهمن ۱۳۹۶

دکتر حسینعلی مشایخی از بهمن ماه ۱۳۹۶ تا کنون

معاونت سما نیز با مجموعه … مدرسه راهنمایی و دبیرستان و یک آموزشکده عالی شامل ۸۰۰ دانشجو از سال ۱۳۷۴ مشغول به فعالیت می باشد. در حال حاضر پس از حدود ۲۸ سال تجربه آموزشی – پژوهشی و دارا بودن حدود ۵۰۰۰ دانشجوی کارشناسی و کاردانی، ۲۵۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد، ۵۰۰ دانشجوی دکتری و نزدیک به ۲۰۰ عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت یکی از معتبر ترین واحدهای دانشگاهی ایران با درجه بسیاربزرگ الف است و با تلاش همه استادان و مسؤولان اجرایی آن قطب عظیم علمی و فرهنگی و شاخص آموزش عالی در شمال کشور به حساب می آید . سالانه در حدود ۲۵۰۰ دانشجوی جدید ، این دانشگاه را بعنوان گزینه برتر تحصیلات دانشگاهی خویش انتخاب می کنند. هیات رئیسه دانشگاه شامل : ریاست دانشگاه، رئیس دفترفرهنگ اسلامی و معاونان آموزشی ، پژوهشی ، اداری و مالی ، دانشجویی ، پزشکی، عمرانی و سما است که بر اساس تشکیلات سازمانی مصوب ، محور اصلی کلیه امور ، کارکردو اتخاذ تصمیمات دانشگاه می باشند. همچنین نهادهای فرهنگی مانند : تشکلهای اسلامی دانشجویی ، هیأت علمی ، انجمن های علمی و قطب های علمی همگام با مدیریت ، دانشگاه را در انجام رسالت های خود یاری می نمایند.