خانه / کتابخانه دیجیتال / بانک اطلاعات نشریات کشور magiran

بانک اطلاعات نشریات کشور magiran

مگیران از زبان خودش:

در کشور ما نشریات متعددی به چاپ می رسند که عموما به دلایل مختلف برای مخاطبین شناخته شده نیستند و حتی متخصصین آن رشته نیز از انتشار آنها بی اطلاع می باشند. همچنین بسیاری از علاقمندان و پژوهشگران نیازمند جستجو  و مطالعه مقالات و مطالب مندرج در شماره های مختلف نشریات هستند که پاسخ آنها جز با استفاده از فن آوری اطلاعات مقدور نیست.

هدف ما از طراحی این سایت، ایجاد مرجعی کامل و کارآمد از نشریات کشور در اینترنت، به منظور رفع نیاز محققین و علاقمندان و معرفی عناوین متنوع و بعضا مهجور نشریات و بسترسازی برای حضور موثر این رسانه دیرپا در صنعت نو پای اطلاع رسانی کشور است.

در این راستا فعالیت سایت از سال ۱۳۸۰ آغاز گردید و ضمن مکاتبه و رایزنی های مکرر با مدیران نشریات، تا کنون موفق به پوشش و ارایه خدمات به بیش از ۱۵۰۰ نشریه در حال انتشار شده ایم. این خدمات شامل درج شناسنامه نشریه، طرح روی جلد و فهرست مطالب هر شماره و اقلام مقاله شناختی آنها با استفاده از مندرجات نشریه می‌باشد. این خدمات فقط با ارسال یک نسخه از هر شماره به نشریات ارایه می شود و کاربران می توانند با استفاده از فهرست الفبایی، فهرست موضوعی و جستجو به نشریات مورد نظر خود دست یابند.
همچنین نشریات می‌توانند متن کامل و یا گزیده مقالات خود را در این سایت در دسترس کاربران ساکن در داخل و خارج کشور قرار دهند.  (مدیران نشریات جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه خدمات به نشریات مراجعه نمایند.)

امکانات دیگری چون اشتراک آنلاین نسخه چاپی نشریات همراه با پرداخت الکترونیک، ایجاد فهرست های مورد علاقه توسط اعضا، دریافت خبرنامه های مختلف از انتشار نشریات و بخش ویژه گردآوری و آرشیو اخبار مطبوعاتی کشور این سایت را به پایگاهی با تعامل مثبت با کاربرانش مبدل ساخته است.

در پایان تاکید می کنیم که این سایت کاملا مستقل و خصوصی است و به هیچ اداره، سازمان، نهاد و شرکت دولتی و غیردولتی وابسته نیست.

مطمئنیم تا رسیدن به سایتی در خور جامعه مطبوعاتی و علمی کشور عزیزمان راهی دراز در پیش داریم و همواره نیازمند راهنمایی ها و پیشنهادات شما جهت تکمیل و توسعه بانک اطلاعات نشریات کشور هستیم.

سایت پایگاه اطلاعاتی

Scopus بزرگترین پایگاه اطلاعاتی «چکیده» و «استنادی» جهان است؛ یعنی علاوه بر چکیده مقالات، دارای …