خانه / نشریات علمی / فصلنامه روانشناسی تربیتی

فصلنامه روانشناسی تربیتی

بر اساس مجوز شماره ی ۲۱۸۲۹/۹۰ مورخ ۲۸/۸/۹۰ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجله “روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن” مجوز انتشار دریافت نموده است. به استناد مصوبات کمیسیون بررسی و تأیید مجله های علمی دانشگاه آزاد اسلامی و بر اساس رأی هفتاد و چهارمین جلسه کمیسیون مذکور مورخ ۲۳/۱۲/۱۳۸۹، مجله “روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن” موفق به دریافت درجه علمی پژوهشی گردید. این مجله در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه شده است. همچنین متن کامل مقاله ها در وبگاه اختصاصی مجله روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن قابل دسترسی می باشد.

صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن
مدیر مسئول: دکتر جواد خلعتبری
سر دبیر: دکتر علی دلاور
مدیر اجرایی: دکتر اسماعیل کاظم پور