خانه / خبر / مصاحبه دکتر صمدی رئیس دانشگاه با روزنامه شمال سبز

مصاحبه دکتر صمدی رئیس دانشگاه با روزنامه شمال سبز

دکتر محمود صمدی لرگانی، دانشیار و رییس دانشگاه ازاد اسلامی تنکابن، از انتخاب این واحد به عنوان دومین دانشگاه آزاد برتر استان از نگاه شاخص وبومتریکس (Webometrix) سخن گفت، وی معتقد است رشته پزشکی که نقطه قوت این دانشگاه است نیازمند بیمارستانی اموزشی می باشد، او همچنین از عدم افزایش در شهریه ثابت در سال تحصیلی جدید خبر داد.
محمود صمدی در مصاحبه با خبرنگار شمال سبز از تاسیس دانشگاه آزاد تنکابن در سال ۱۳۶۵ به مدد مرحوم دکتر مفتاح سخن گفت و در ادامه افزود :این دانشگاه در ابتدا با سه رشته ی پزشکی،پرستاری و مامایی شروع بکار کرد.
وی گفت:در سه سال اخیر،توانستیم در مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی،به ترتیب بیش از ۵ ، ۳۰ و ۱۵ رشته را به مجموع رشته های این دانشگاه اضافه کنیم. این دانشگاه، مجموع ۷۵۰۰نفر دانشجو و بیش از ۱۷۰عضو هیات علمی دارد.
صمدی اذعان داشت: “دانشگاه آزاد تنکابن طبق رتبه بندی شاخص وبومتریکس (Webometrix) بین دانشگاه های آزاد استان و کشور به ترتیب رتبه ی ۲ و ۲۴ را در اختیار دارد. در بین کل دانشگاه های کشور حائز رتبه ۱۰۵ است. دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن دارای ۵ نشریه ی علمی-پژوهشی ست که دوتای آنها از مجلات ISI. محسوب می شود.”
وی پیرامون رابطه ی دانشگاه و فعالیت های دانش بنیان،عنوان کرد:دانشگاه در سال ۹۳ اقدام به ایجاد مرکز رشد با ۴ واحد فناور کرده است که در استفاده از سرمایه های دانشگاه به ما کمک میکند تا جاییکه امیدواریم در آینده ی نزدیک شاهد ثبت اختراعات و ابداعات زیادی باشیم.
بنابر این گزارش دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن، در ماه گذشته میزبان برگزاری همایش هدایت تحصیلی کنکور بوده است.صمدی در این خصوص اظهار کرد :از آنجاییکه دانشگاه خود را از مسائل تحصیلی و موفقیت دانش آموزان و دانشجویان جدا نمیداند،سعی در برپایی این همایش داشته تا با همکاری آموزش و پرورش شهرستان،به انتخاب صحیح این عزیزان کمک کند.که با استقبال گسترده داوطلبان و خانواده ها مواجه شد.
صمدی در مورد جذب رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد گفت: شیوه ی حذف کنکور از رشته ها نباید به صورت یکسان اعمال بشود چراکه بعضاً در برخی رشته های بدون آزمون، شاهد ریزش داوطلب یا در برخی رشته های با آزمون؛ با تکمیل ظرفیت این رشته ها مواجه هستیم.لذا به حذف آزمون تعدادی از رشته ها نقدهایی وارد است.
رئیس دانشگاه آزاد در مورد افزایش شهریه اینگونه سخن گفت:دانشگاه آزاد،مطابق شرایط اقتصادی کشور، شهریه ها را در ابتدای هر سال بر اساس نرخ های جدید تغییر می داد.اما امسال با مصوبه هیات امنای دانشگاه آزاد و با بخشنامه ی آقای دکتر فرهاد رهبر، در سال جدید شاهد افزایش شهریه در سال تحصیلی جدید نیستیم .
صمدی در خصوص تغییر محتوای دروس گفت: در این مسئله،اگر وزارت علوم تصمیم به تغییر محتوای دروس بگیرد،اقدامات لازم را انجام میدهد و پس از ابلاغ به دانشگاه ها،این تغییرات لحاظ میشود.
وی در مورد جذب نیروهای فارغ التحصیل در دانشگاه آزاد،عنوان کرد:دانشگاه از جذب اساتید با ظرفیت و اندوخته ی خوب در رشته های مورد نیاز، استقبال میکند.
وی با بیان اینکه :رشته پزشکی لاجرم باید بیمارستان اموزشی مناسب داشته باشد گفت : اگر ادعا میکنیم که در رشته پزشکی در جایگاه خوبی هستیم برای حفظ این جایگاه باید بیمارستان مناسب داشته باشیم. وی با اشاره به خرید زمین بیمارستان افزود: به دنبال جذب سرمایه گذار مناسب هستیم تا این نیاز مرتفع شود.
صمدی در ادامه جهت تثبیت جایگاه دانشکده پزشکی اذعان داشت: پیش شرط وزارت علوم در موردگسترش رشته های دانشکده پزشکی در مقاطع بالا تر ایجاد دانشکده مجزای پرستاری است. با توجه به تدابیری که در ترکیب مدیریتی دانشگاه انجام شده ما به دنبال این هستیم که دانشگاه ازاد قابلیت رقابت با دانشگاه های دولتی و دانشگاه های برتر سطح کشور را داشته باشد.
وی هم چنین یکی از مهم ترین بخش پژوهشی دانشگاه را بخش باشگاه پژوهشگران جوان دانست که از زمان تاسیس دانشگاه مشغول به کار بوده و در صدد جذب دانشجویان مستعد برامده است.این باشگاه علاوه بر مرتفع کردن نیازهای مالی و پژوهشی دانشجویان به دنبال ارتقا جایگاه علمی دانشجویان است .
رئیس دانشگاه ازاد تنکابن در حوزه فعالیت های فرهنگی دانشگاه وجود شهدای گمنام را در دانشگاه به عنوان مهم ترین دستاورد و موهبت دانشگاه خواند و افزود: حضور شهدا در دانشگاه علاوه بر ایجاد انگیزه پویایی بین دانشجویان در زمینه فرهنگی زمینه ساز انجام برنامه های مهم مذهبی و اجتماعی نیز شده است. به گونه ایی که میتوان بدون اغراق بیان کرد که این واحد جز تنها واحدهایی است که دوبار میزبان برپابی نماز پر فیض جمعه بوده است.

در بخش دیگر گفتگو صمدی با اشاره به حاشیه های بیمارستان احمدنژاد کتالم خاطرنشان کرد: که این بیمارستان از سال ۸۳ تا سال ۸۸ به عنوان واحد اجاره ایی دانشگاه ازاد محسوب می شد.
لازم به ذکر است ؛فعالیت های لازم از سوی دانشگاه آزاد جهت جذب نیرو و بهسازی فضای بیمارستان صورت گرفت.اما در زمان تحویل به دانشگاه آزاد متوجه شدیم که بیمارستان اصلا پروانه نداشته است .
وی افزود : حتی بیمارستانی که به عنوان یک فضای فیزیکی عملا فضای مستهلک محسوب می شد پایان کار نداشت.
دانشگاه آزاد نیز تلاشش را در جهت اخذ پروانه های موجود بیمارستان انجام داد. بیمارستان از فضای درمانی درجه سه به درجه دو ارتقا یافت ، اما متاسفانه نتوانست حداقل نیاز های مالی خود و مجموعه را مرتفع کند.
وی در رابطه با تاسیس بخش دیالیز بیمارستان کتالم افزود: وزارت بهداشت و درمان قراردادی را با یک شرکت خصوصی منعقد کرده است که طی این قرار داد این شرکت خصوصی موظف به احداث بخش دیالیز در برخی شهرها بود. که یکی از این شهرها بیمارستان کتالم بود که انشالله در بازه زمانی هجده ماه به بهره برداری خواهد رسید.

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

دانشجوی آگاه و فهیم، دانشجویی است که با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل …