خانه / خبر / قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن در مسابقات والیبال استان مازندران

قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن در مسابقات والیبال استان مازندران

تیم والیبال کارکنان واحد تنکابن قهرمان مسابقات والیبال دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مسابقات والیبال قهرمانی کارکنان و اعضای هیات علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با شرکت تیم‌های بابل، ساری، آیت‌الله آملی، تنکابن، چالوس و قائم‌شهر از ۲۹ تا امروز ۳۱ شهریور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل برگزار شد.

تیم والیبال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در فینال با غلبه بر واحد آیت الله آملی قهرمان مسابقات والیبال قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران شد و تیم واحد آیت الله آملی نایب قهرمان و چالوس و ساری به‌طور مشترک مقام سوم را کسب کردند.

از سوی کمیته فنی مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران کاپ اخلاق این دوره از مسابقات به واحد بابل رسید.

همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن با انجمن علمی بازاریابی ایران

تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین انجمن علمی بازاریابی ایران شعبه مازندران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد …