خانه / خبر / حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در جلسه شورای اداری شهرستان تنکابن

حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در جلسه شورای اداری شهرستان تنکابن

دکتر صمدی رئیس دانشگاه آزاد واحد تنکابن : یکی از دستاوردهای بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران،رشد چشمگیر دانشگاه هاو مراکز عالی در کشور است

دکتر محمود صمدی رئیس دانشگاه آزاد واحد تنکابن در نشست شورای اداری این شهرستان که با حضور دکتر و طنی معاون دوم فناوری و پژوهشی ریاست جمهوری برگزار شد ،گفت :
حاصل این رشد در شهرستان تنکابن هم مشهود بوده و در محدوده جغرافیایی بسیار کم، ۷ واحد دانشگاه و مرکز آموزش عالی با بیش از ۱۲ هزار دانشجو و ۲۰۰ عضو هیئت علمی تمام وقت و بالغ بر ۵۰۰ تن استاد حق التدریس و بیش از ۵۰ آزمایشگاه و کارگاه های آموزشی و پژوهشی داریم. اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن حدود ۷۵۰۰ تن دانشجو و ۱۷۰ عضو هیات علمی تمام وقت و ۴۰۰ تن استاد حق التدریس دارد که گل سرسبد این دانشگاه رشته پزشکی بوده که دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن به واسطه رشته پزشکی در کشور مشهور است. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با بیان اینکه برونداد رشته پزشکی تنکابن قبولی بیش از ۳۲ تن در تخصص در سال جاری است ،ادامه داد: ۳۵ تن در سال گذشته و ۳۴ تن نیز در دو سال گذشته در تخصص رشته پزشکی قبول شدند . وی اظهار داشت :دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن بیش از ۱۵ رشته تخصصی و مطرح، ۵۰ رشته کارشناسی ارشد و ۵۰ رشته کارشناسی و کاردانی فعال داشته و یکی از دستاوردهای مهم این دانشگاه در سال گذشته ایجاد مرکز رشد و فناوری است که با عنایت به توجه کشور به فعالیت‌های دانش‌بنیان و برون‌رفت از روش‌های علمی سنتی ایجاد شده است . دکتر
صمدی با بیان اینکه دیگر با اعمال روش‌های سنتی چرخه کشور به درستی نمی چرخد ،تصریح کرد: لازم این پیشرفت و توسعه کشور فعالیت های مراکز رشد و فناوری و دانش بنیان بوده که مورد تاکید مقام معظم رهبری و دغدغه ریاست جمهور است.
این مسئوول با اشاره به نابرابری محسوس بین رشد دانشگاه و رشد اقتصادی گفت: اقتصاد و دانشگاه مانند دو طرف ریل قطار است که هیچ ارتباطی با هم نداشته و اصلی ترین عامل مشکلات اقتصادی، موضوع اشتغال است.
و ی با تاکید بر اینکه اساس همه مشکلات بیکاری و ناهنجاریهای اجتماعی، اقتصاد است، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم این مشکلات به طور ریشه‌ای و برای همیشه حل شود باید از وضعیت فعلی خام فروشی و توجه به بخش خدمات کمی فاصله بگیریم زیرا خدمات ما به عنوان جزئی از کل اقتصاد بوده و ما باید اصل را مورد توجه قرار دهیم .
وی با اشاره به افزایش بانک ها و دفاتر بیمه و رشد موسسات تسهیل کننده در سال‌های اخیر افزود: این میزان رشد با ایجاد کارخا نجات به هیچ وجه قابل قیاس نبوده و برابری این دو با هم نیازمند تغییر تفکر در دانشگاهها و اقتصاد است و تا زمانی که این دو باهم به تعامل نرسند ما نمی‌توانیم مشکلات موجود را حل کنیم .
رئیس دانشگاه آزاد واحد تنکابن اضافه کرد : حل این مسائل فقط به درون کشور مربوط نیست بلکه ما بایستی در سیاست‌های مالی، تولید ،تعامل با دنیا و منطقه موفق عمل کنیم تا بتوانیم موانع اقتصادی را از سر راه برداریم.
وی بیان کرد: در طول سه سالی که مرکز رشد با ۷ واحد فناوری در دانشگاه آزاد تنکابن تاسیس شد در بخشهای دارو پزشکی و داروهای گیاهی به موفقیت‌های زیادی دست یافت اما در اجرا دچار مشکلات بسیاری هستیم. صمدی با بیان اینکه شعار دادن در فعالیت های دانش بنیان بدون توجه به مسائل اصلی آن موفقیت به همراه ندارد، تصریح کرد: تنکابن دارای ظرفیتهای علمی بالایی است وا گر تسهیلات مالی و حمایت وجود داشته باشد ،دستاوردهای مطلوبی را هم به همراه خواهد داشت. وی گفت :سازمان ها و نهادها برای عقد قرارداد با مراکز رشد به خودباوری نرسیدند و فرهنگ فعالیت دانش بنیان بایستی از بالادست در کشور نهادینه شود.
صمدی از مراحل پیچیده ثبت مراکز دانش بنیان و بروکراسی فراوان آن نیز گلایه کرد و افزود :تسهیلات بانکی مشروط برای این نوع فعالیت‌ها می‌تواند کارساز باشد.

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

دانشجوی آگاه و فهیم، دانشجویی است که با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل …