خانه / خبر / پیام تبریک دکتر صمدی رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶

پیام تبریک دکتر صمدی رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان، اساتید ،معلمان ودانش آموزان تبریک گفت.

در پیام دکترمحمودصمدی لرگانی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید آمده است:

“تقارن اول مهر، بهار تعلیم و تربیت و هفته دفاع مقدس تابلوی مقاومت، ایثار و شهادت، حاوی این پیام است که تخصص و تعهد باید در کنار هم باشند تا بشریت را از گرداب جهالت و گمراهی و تباهی نجات بخشند و چه لاله های دلسوخته ای بودند که از مکتب تعلیم و تربیت به مکتب ایثار و شهادت رفتند تا درس آزادی و آزادگی را معنا بخشند.اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.همچنین تبریک ویژه خود را به قدوم معصومانه نوگلان و شکوفه های نورسته کلاس اولی ها تقدیم می دارم، امیدوارم با توکل بر خداوند منان و پیروی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب و سیاست های آموزش و پرورش دولت تدبیر و امید، با همفکری و همدلی فرهنگیان گرانقدر، دانش آموزان تلاشگر و صاحب نظران عرصه تعلیم و تربیت بتوانیم موجبات عزت، سرافرازی و شکوه شهر و دیارمان را فراهم آوریم.”

دکترمحمودصمدی لرگانی

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن