خانه / خبر / دیدار دکتر صمدی رئیس و معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن با فرمانده سپاه ناحیه شهرستان تنکابن

دیدار دکتر صمدی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن و دکتر باباخانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با جناب سرهنگ بابایی فرمانده سپاه ناحیه شهرستان تنکابن:

رئیس و معاون آموزشی دانشگاه در این دیدار حمایت همه جانبه و قاطع مجموعه دانشگاه دانشگاه آزاداسلامی را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راستای حراست از انقلاب وتمامیت ارضی کشور اعلام نموده و سخنان سخیف رئیس جمهور آمریکا را به شدت محکوم نمودند و در پایان این دیدار تاکید کردند همه ما یک سپاهی هستیم..

برگزاری مراسم یادبود دانشجوی شهیدمدافع حرم عارف کاید خورده

مراسم یادبود شهیدمدافع حرم عارف کاید خورده دانشجوی بسیجی دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن باحضور خانواده …