خانه / خبر / دیدار دکتر صمدی رئیس و معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن با فرمانده سپاه ناحیه شهرستان تنکابن

دیدار دکتر صمدی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن و دکتر باباخانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با جناب سرهنگ بابایی فرمانده سپاه ناحیه شهرستان تنکابن:

رئیس و معاون آموزشی دانشگاه در این دیدار حمایت همه جانبه و قاطع مجموعه دانشگاه دانشگاه آزاداسلامی را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راستای حراست از انقلاب وتمامیت ارضی کشور اعلام نموده و سخنان سخیف رئیس جمهور آمریکا را به شدت محکوم نمودند و در پایان این دیدار تاکید کردند همه ما یک سپاهی هستیم..

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

دانشجوی آگاه و فهیم، دانشجویی است که با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل …