خانه / خبر / حضوردانشگاهیان درراهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان

حضوردانشگاهیان درراهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان

همزمان با سراسر میهن اسلامی ،رئیس ،معاونین ،استادان ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن ومسئولین، همراه با مردم ولایتمدارشهرستان تنکابن با حضور گسترده خود در راهپیمایی ۱۳ آبان بار دیگر با محکوم کردن جنایت های استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا بر عزم جدی خود در تداوم راه نظام و آرمان های والای انقلاب اسلامی تاکید کردند.
راهپیمایان در طول مسیر در حالی که با خود پارچه نوشته ها و بنرهایی دررابطه با گرامیداشت ۱۳ آبان و همچنین محکومیت استکبار جهانی به همراه داشتند با شعارهای الله اکبر ، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر استکبار، بر عزم جدی خود در مقابل توطئه های دشمنان تاکید کردند. در قطعنامه پایانی مراسم بر تداوم استکبار ستیزی ملت ایران علیه آمریکا و حامیان جهانی و منطقه ای و همچنین مقاومت در برابر بدعهدی های کفر جهانی تاکید و با تکبیرهای خود مهر تایید زدند.

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

دانشجوی آگاه و فهیم، دانشجویی است که با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل …