خانه / خبر / پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت شهادت دانشجوی رشته روانشناسی مدافع حرم، عارف کاید خورده

بسم رب الشهدا والصدیقین

« مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدیلًا »

امروز زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا کمتر از شهادت نیست.

”امام خامنه ای مدظله العالی”

درود خداوند بر رسول گرامی اسلام(ص)، اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، علمای مجاهد به خصوص امام راحل و امام خامنه ای (حفظه الله) و شهدای اسلام که با تبیین حقیقت در برهه های مختلف تاریخ اسلام، بیداری و بصیرت را به امت اسلام بخشیدند.
پل شهادت، گذرگاه رسیدن به معبود است که شهدای گرانقدر با عبور از این گذرگاه برای همیشه جاویدان تاریخ باقی مانده و عزت و سربلندی را برای ملت شریف ایران به جای می‌گذارند. شهیدان استمرار خط سرخ حسین (ع) را با خون خود تضمین نمودند و راه شجاعت را به ما آموختند.
خبر شهادت جانسوز مدافع حرم، عارف کاید خورده دانشجوی بسیجی رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به دست مزدوران و تروریست‌های تکفیری، اگرچه باعث تألم شدید جامعه دانشگاهی به ویژه دانشگاه واحد تنکابن گشته است اما واقعیت آنکه او امروز «عند ربهم یرزقون» است و این ماییم که در میان روزمرگی‌های زندگی باقی مانده‌ایم .
ضمن افتخار به داشتن چنین الگوهای ایثار و شهامت و ولایتمداری، عروج ملکوتی این شهید عاشق اهل بیت (ع) را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم(عج)، مقام عظمای ولایت، بیت محترم آن شهید وملت شهید پرور ایران اسلامی به ویژه استادان، کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاداسلامی تبریک وتسلیت عرض نموده وبا خون سرخش پیمان می بندیم که تا آخرین نفس رهرو راهش باشیم.

دکتر محمود صمدی لرگانی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

برگزاری مراسم یادبود دانشجوی شهیدمدافع حرم عارف کاید خورده

مراسم یادبود شهیدمدافع حرم عارف کاید خورده دانشجوی بسیجی دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن باحضور خانواده …