خانه / خبر / پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

دانشجوی آگاه و فهیم، دانشجویی است که با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل ونصایح رهبر فرزانه انقلاب (مدظله العالی) را سرمشق و سرلوحه زندگی خود قرار داده و ضمن درک مفاهیم سیاسی اسلامی و به دور از سیاست زدگی، تلاش می کند ضمن حرکت در راستای تحقق اهداف توسعه علمی کشور، در عرصه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی موفقیتهای شایانی کسب کند..
دانشجو، سفیر علم، سرمایه امروز و ذخیره فردای کشور است و یقینا گردش چرخ های تولید، رونق و پیشرفت کشور بدون همراهی جوانان فرهیخته و صاحب فکر وایده، عملیاتی نخواهدشدو ضروریست تا همه مسئولین ضمن اعتماد و بهره جویی از این استعدادهای ارزشمند، فضای جامعه را برای توسعه و گسترش مهیا سازند.
اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو ۱۶آذر و شهدای دانشجو در جنگ تحمیلی علی الخصوص شهیدمدافع حرم این دانشگاه عارف کایدخورده ، این روز را به تمامی دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن تبریک وتهنیت گفته و برای تمامی آینده سازان منطقه و کشور آرزوی موفقیت دارم.

دکترمحمودصمدی لرگانی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

برگزاری مراسم یادبود دانشجوی شهیدمدافع حرم عارف کاید خورده

مراسم یادبود شهیدمدافع حرم عارف کاید خورده دانشجوی بسیجی دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن باحضور خانواده …