خانه / خبر / برگزاری مراسم میلاد امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضل(ع)، امام سجاد(ع) و تجلیل از جانبازان و ایثارگران

مراسم میلاد امام حسین(ع) ، حضرت ابوالفضل(ع) ، امام سجاد(ع) و تجلیل از جانبازان و ایثارگران با حضور رئیس،معاونین،اساتید،کارکنان ،دانشجویان و معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان وفرمانده محترم سپاه ناحیه تنکابن ودیگر مسؤولین ارگانها ،نهادها و ادارات همراه با سخنرانی جناب سرهنگ بابایی فرمانده محترم سپاه ناحیه شهرستان و مولودی خوانی مداح اهل بیت حاج عباس ظهیری در مسجد امام رضا(ع)دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برگزار گردید . در پایان این مراسم به مناسبت روز جانبازوپاسدار، ازاساتید، کارکنان ودانشجویان جانباز و پاسدار واحد با اهدا لوح تقدیر، تجلیل بعمل آمد.
روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

انتشار اولین نسخه دوفصلنامه الکترونیکی علمی دانشجویی بیوتین