خانه / خبر / دیدارصمیمی دکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن باحضوراساتید وکارکنان واحد

دیدارصمیمی دکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن باحضوراساتید وکارکنان واحد درسالن اجتماعات دانشگاه برگزارگردید.. دراین دیداردکترمشایخی ضمن تبریک سال نووتشکرو قدردانی اززحمات کلیه اساتید و همکاران درسال۹۶ وهمچنین گرامیداشت یاد وخاطره همکاران واساتیدی که دارفانی را وداع نمودند اظهارداشت که درسال جدید درراستای فرمایشات مقام معظم رهبری سال حمایت ازکالای ایرانی ارتباط صنعت ودانشگاه درجهت افزایش کیفیت کالای ملی گام موثری برداشته وهمچنین بیان داشت که شما کارکنان واساتید نقش تاثیرگذاری درجهت پیشرفت این دانشگاه داریدوباتوجه به کاهش دانشجوهمه باید با معرفی ظرفیت های دانشگاه درجذب دانشجو تلاش کنیم تا داوطلبان ، این دانشگاه را با توجه به اعضاء هیات علمی ، آزمایشگاههای مجهز ، فضای فیزیکی مناسب در اولویت انتخاب خودقراردهند.درپایان این مراسم دکترمشایخی رئیس واحد تنکابن گفت باتوجه به اینکه درآمد دانشگاه متکی به شهریه دانشجومی باشد ازاعضای محترم هیات علمی وکارکنان خواست تا با ارائه طرح های دانش بنیان جهت کسب درآمد غیرشهریه ای نقش بسزایی راایفا نمایند .

برگزاری مراسم محفل انسی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

مراسم محفل انسی با قرآن کریم باحضوردکترمشایخی رئیس دانشگاه، حضرت آیت الله پوراکبرامام جمعه محترم …