خانه / آموزشی / برگزاری دومین دوره انتخابات هیات مدیره انجمن زیست شناسی و سخنرانی علمی دانشجویی

برگزاری دومین دوره انتخابات هیات مدیره انجمن زیست شناسی و سخنرانی علمی دانشجویی

روز دوشنبه مورخ ۹۷/۲/۱۷ دومین دوره انتخابات هیات مدیره انجمن زیست شناسی و دومین سخنرانی علمی دانشجویی با حضور جمع کثیری از اساتید و دانشجویان دانشکده علوم زیستی در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برگزار گردید .

در شروع برنامه قاری دانشجو آقای زراعتی آیاتی از قرآن مجید را تلاوت نمودند و سپس خانم دکتر سرپوشان مدیر انجمن زیست شناسی، اهداف انجمن‎ و اختیارات و وظایف هیات مدیره را به اختصار شرح داده و از اعضای اولین دوره هیات مدیره قدردانی نمودند. هم چنین آقای دکتر اسدی رئیس دانشکده علوم زیستی طی سخنانی راهکارهای مناسبی را برای نیل به اهداف انجمن برشمردند.

پس از این که کاندیدهای محترم به بیان اهداف و انگیزه‏های خود برای حاضرین پرداختند، رای گیری و شمارش آراء با نظارت آقای دکتر قانع مدیر محترم پژوهش انجام و نتایج به شرح زیر اعلام گردید.

خانم دکتر اسدیان، خانم دکتر سرپوشان، خانم کرجیبانی، آقای قلیزاده و خانم عابدی به عنوان اعضای اصلی و آقای بکائیان و خانم صفر نوری به عنوان اعضای علی البدل هیات مدیره انجمن انتخاب شدند.

ارائه سخنرانی علمی توسط دو تن از دانشجویان زیست شناسی واحد از دیگر برنامه‎های این روز بود که بسیار مورد توجه اساتید و دانشجویان حاضر قرار گرفت.

انتشار اولین نسخه دوفصلنامه الکترونیکی علمی دانشجویی بیوتین