خانه / خبر / پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن با صدور پیامی فرا رسیدن سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را تسلیت گفت .به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن، در این پیام آمده است :
این انقلاب بدون نام خمینی (ره) در هیچ جای دنیا شناخته شده نیست . ( مقام معظم رهبری مد ظله العالی )
خرداد، ماه اشک و ماتم است . خرداد، یادآور رحلت جانسوز معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ است .
امام خمینی (ره) با توکل بر خدا و اراده پولادین خود که ریشه در ایمان و اتکایش به خداوند داشت با یک عمر مجاهدت خستگی ناپذیر، زمینه رهایی و بیداری مسلمانان و مستضعفان را در برابر استکبار جهانی محقق ساخت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بر مبنای اسلام راستین که امروزه به عنوان الگویی برای جهانیان به شمار می رود پایه گذاری نمود .
ابرقدرت های پوشالی باید بدانند که مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی با رهنمودهای صحیح رهبر مستضعفان عالم، امام خمینی (ره) و رهبری داهیانه خلف صالح ایشان اجازه نخواهند داد تا خللی بر جمهوری اسلامی وارد شود چرا که این مردم با جان و دل، انقلابی که مانند یک درخت توسط امام کاشته شده و با خون شهدای والامقام آبیاری گردیده است را پذیرفتند و تا پای جان آرمان های والای امام خود را حفظ خواهند کرد .
بدینوسیله ضمن عرض تسلیت بمناسبت سالگرد عروج ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، سالروز قیام خونین و تاریخی ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ که نقطه عطفی در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می شود گرامی داشته، امید است خداوند متعال توفیق پیروی از خط امامت و ولایت فقیه را به همه ما عنایت فرماید .

دکترحسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

دانشجوی زائراولی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مشهد مشرف شد

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برای نخستین بار همراه با ۵۰ زوج دانشجو به …