خانه / خبر / پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن با صدور پیامی فرا رسیدن سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را تسلیت گفت .به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن، در این پیام آمده است :
این انقلاب بدون نام خمینی (ره) در هیچ جای دنیا شناخته شده نیست . ( مقام معظم رهبری مد ظله العالی )
خرداد، ماه اشک و ماتم است . خرداد، یادآور رحلت جانسوز معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ است .
امام خمینی (ره) با توکل بر خدا و اراده پولادین خود که ریشه در ایمان و اتکایش به خداوند داشت با یک عمر مجاهدت خستگی ناپذیر، زمینه رهایی و بیداری مسلمانان و مستضعفان را در برابر استکبار جهانی محقق ساخت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بر مبنای اسلام راستین که امروزه به عنوان الگویی برای جهانیان به شمار می رود پایه گذاری نمود .
ابرقدرت های پوشالی باید بدانند که مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی با رهنمودهای صحیح رهبر مستضعفان عالم، امام خمینی (ره) و رهبری داهیانه خلف صالح ایشان اجازه نخواهند داد تا خللی بر جمهوری اسلامی وارد شود چرا که این مردم با جان و دل، انقلابی که مانند یک درخت توسط امام کاشته شده و با خون شهدای والامقام آبیاری گردیده است را پذیرفتند و تا پای جان آرمان های والای امام خود را حفظ خواهند کرد .
بدینوسیله ضمن عرض تسلیت بمناسبت سالگرد عروج ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، سالروز قیام خونین و تاریخی ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ که نقطه عطفی در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می شود گرامی داشته، امید است خداوند متعال توفیق پیروی از خط امامت و ولایت فقیه را به همه ما عنایت فرماید .

دکترحسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

دانشجوی آگاه و فهیم، دانشجویی است که با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل …