خانه / خبر / پیام دکتر مشایخی ریاست دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر و حلول ماه شوال

پیام دکتر مشایخی ریاست دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر و حلول ماه شوال

دکترحسینعلی مشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در پیامی عید سعید فطر و حلول ماه شوال را تبریک گفت .

متن کامل این پیام به شرح زیر می باشد :

عید سعید فطر، عید توفیق بر طاعت و اطاعت، عید توبه و تهذیب نفس، عید ذکر و یاد محرومان و گرسنگان، عید زیبایی های معنوی ، عید بشارت و سعادت و عید خداجویی و خداپرستی و خداترسی است. عید بزرگ مؤمنان و روزه داران و تجلی یک ماه سازندگی و وارستگی، پایان باشکوه یک ماه مهمانی الهی و عید قبولی طاعات و عبادات و صیام است وروز اعلام پیروزی برطاغوت نفس و روز شکرگزاری به درگاه الهی به خاطر آنچه در ضیافت خویش مارابه آن مهمان نمودو به سوی آن هدایت فرمود.
خدای متعال را شاکریم که یک سال دیگر به ما توفیق بهره مندی از فیوضات و برکات ماه رمضان را ارزانی داشت و از کوثر این ماه پر فیض و رحمت سیراب کرد.

اینجانب، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مومنان در ماه پر خیر و برکت رمضان، حلول ماه شوال و عید سعید فطر را به همه اساتید،کارکنان ، دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن ومردم شریف و متدین شهرستان تنکابن ،تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند سبحان تعجیل در فرج حضرت ولی عصر(عج) ، سلامتی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، عزت اسلام و مسلمین وتوفیقات روز افزون کلیه خدمتگزاران صدیق به مردم ونظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مسالت می نمایم.

دکترحسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن