خانه / خبر / برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران (روزبسیج اساتید) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

مراسم گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران (روزبسیج اساتید) با حضور رئیس، معاونین و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن و مسئولین شهری و با سخنرانی حضرت آیت ا…پوراکبر در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه برگزار گردید. درابتدای این مراسم دکتر مشایخی رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت این روز، از رشادت ها و ایثارگری های شهید دکترمصطفی چمران مطالبی را بیان نمود. در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، نقش دانشگاه را به عنوان مرکز تربیت قوه عاقله، درمسائل کشور (صنعت، اقتصاد و آسیب های اجتماعی ) و درگیرشدن دانشگاه با مسائل فرهنگی و هویتی و تولید علم وخلاقیت و نوآوری دانست.

انتشار اولین نسخه دوفصلنامه الکترونیکی علمی دانشجویی بیوتین