خانه / آموزشی / برگزاری همایش معرفی انتخاب رشته های دانشگاهی سال۹۷ دردانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

همایش هدایت تحصیلی باعنوان معرفی و انتخاب رشته های دانشگاهی سال ۹۷ جهت آشنایی و آگاهی داوطلبان ورود به دانشگاهها با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان و با حضور دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن و دکترسعدی پور معاون مدیرکل ومدیر آموزش و پرورش شهرستان تنکابن و هیات همراه و معاونین و مشاورین و اساتید دانشگاه و خانواده ها و داوطلبین کنکور سراسری در سالن اجتماعات دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن برگزار شد.
در ابتدای این همایش دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ضمن خوشامدگویی به خانواده ها و داوطلبین گرامی حاضر در سالن، انتخاب رشته را همچون انتخاب راه و روش زندگی دانست و برگزاری این همایش باعث میشود تا با نحوه انتخاب رشته مناسب ودانشگاههای کشور آشنا و بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید. همچنین در این همایش موضوعاتی از قبیل اهمیت شناخت رشته و دانشگاه درآینده داوطلبان ازسوی مشاورین و کارشناسان انتخاب رشته تشریح شد و درپایان، جلسه پرسش و پاسخ برگزار و به پرسش های مطرح شده ازسوی داوطلبان و خانواده ها توسط کارشناسان پاسخ داده شد.

انتشار اولین نسخه دوفصلنامه الکترونیکی علمی دانشجویی بیوتین