خانه / خبر / پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به مناسبت درگذشت پدردانشجوی شهیدمدافع حرم عارف کائدخورده

خانواده محترم دانشجوشهیدمدافع حرم عارف کائدخورده

درگذشت تاسف برانگیز انسان وارسته و مومن مرحوم حاجیعلی کائدخورده پدر بزرگوار شهید والامقام مدافع حرم عارف کائدخورده، موجب تأثر و تألم اینجانب وهمکاران اداری وآموزشی واساتیدودانشجویان دانشگاه گردید.
نام و یاد این اسوه ایثار و شکیبایی که با اعتقاد راسخ به آموزه‌های متعالی اسلام و ارادت عمیق قلبی به خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام، فرزند برومند خود را تقدیم انقلاب و ایران عزیز کرد در خاطرمان ماندگار خواهد ماند.
این مصیبت غم انگیز را به خانواده محترم آن مرحوم تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید رحمت واسعه الهی و همنشینی با فرزندشهیدش و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسألت دارم.

دکترحسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

پیام تبریک ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت روز کارمند

همکاران ارجمندم: بدینوسیله ضمن تبریک روز کارمند از زحمات بیدریغ شما صمیمانه تقدیر و تشکر …