خانه / خبر / مراسم معنوی بدرقه کاروان پیاده روی اربعین حسینی ویژه دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن

مراسم معنوی بدرقه کاروان پیاده روی اربعین حسینی ویژه دانشجویان با حضور دکتر مشایخی رئیس دانشگاه ، همکاران، اساتید ودانشجویان واحد در مسجد امام رضا (ع) واحد برگزار گردید. درابتدای این مراسم حجت الاسلام دکتر شاهدی معاون فرهنگی ودانشجویی دقایقی را در رابطه با فلسفه مراسم اربعین حسینی ایراد سخن نمودند، در پایان مراسم دانشجویان از زیر قرآن مجید که توسط رئیس واحد نگه داشته شده ، عبور و عازم سفر معنوی به کربلای معلی شدند.

برگزاری مراسم محفل انسی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

مراسم محفل انسی با قرآن کریم باحضوردکترمشایخی رئیس دانشگاه، حضرت آیت الله پوراکبرامام جمعه محترم …