خانه / خبر / بازدیدسرزده دکتر منصوریان سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران از واحد تنکابن

سرپرست ودبیر هیات امنا دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران به صورت سرزده جهت بازدید از قسمتهای مختلف واحد تنکابن دراین دانشگاه حضور یافت، در ابتدای ورود به منظور تجدید میثاق با دو شهید گمنام آرمیده در واحد، بر مزار آن رهروان واقعی سالار شهیدان حضور یافت وبانثار فاتحه به ساحت مقدس شان ادای احترام نمود.و بامسئولین ، اعضای هیات علمی ودانشجویان به گفتگو پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ، دکتر منصوریان به صورت سرزده  از حوزه های مختلف وامکانات  دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن بازدیدکرد.همچنین در نشست صمیمی با استادان، کارکنان وهیات رئیسه واحد تنکابن اظهار داشت: تکریم دانشجویان به عنوان اقدامی موثر در توسعه واحد تاثیرگذارخواهد بود، در ادامه ابراز امیدواری کرد که باتلاش همگان وتعامل با مسئولین رشد وشکوفایی بیش از پیش این واحددانشگاهی محقق گردد.وی  در ادامه از شرکت گسترش زالوی تنکابن مستقر در واحد که در مرحله بهربرداری قرار دارد و آزمایشگاهها وسرای دانشجویی بازدید به عمل آورد.سپس در جلسه شورای معاونین واحد شرکت نمود.

در ابتدای جلسه دکترمشایخی سرپرست واحد تنکابن  ضمن ارائه گزارشی از واحد ، به ظرفیت ها وچالش ها اشاره، ودر پایان دکتر منصوریان  رهنمودهای لازم  در این خصوص را  ارائه کرد، ایشان بیان داشتند با توجه به ظرفیت ها که در دانشگاه آزاد وجود دارد همه باید برای پیشرفت تلاش کنند تا بتوانند با مدیریت منابع، صرفه جویی، حفظ ارزشها، اشاعه فرهنگ اسلامی، تکریم ارباب رجوع واخلاق مدارانه در این مسیر پرفرازونشیب گام بردارید. در پایان دکتر مشایخی ضمن قدردانی از رهنمودهای ارزنده وپیگیریهای بی دریغ دکتر منصوریان با اشاره به اقدامات انجام گرفته در واحد تنکابن این بازدید را فرصتی مغتم برشمرد که در جهت اصلاح اموروارتقاء خدمات واحدموثر بوده وافزایش رضایت دانشجویان وهمکاران  واحد را در پی خواهد داشت.

برگزاری مراسم محفل انسی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

مراسم محفل انسی با قرآن کریم باحضوردکترمشایخی رئیس دانشگاه، حضرت آیت الله پوراکبرامام جمعه محترم …