خانه / خبر / پیام دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در آستانه فرا رسیدن ۱۳ آبان ماه

بسم الله الرحمن الرحیم

۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است، روز میعاد دانش آموزان ایران اسلامی با شهیدان از آغاز نهضت امام خمینی(ره) تا شهیدان دفاع مقدس و نیز همه دانش آموزانی که در سراسر جهان در راه مبارزه برای آرمانخواهی جان در راه عدالت نثار می کنند تا ریشه ظلم بر چیده شود. میعادی که بند بند آن جهد و جهاد و اجتهاد در عرصه های عزت و آزادگی است.
در سیزدهم آبان ۵۸ دانشجویان انقلابی درحمایت از دانش آموزان شهید انقلابی بزرگ را با تسخیرلانه جاسوسی رقم زدنند و امروز در روز مبارزه با استکبار جهانی ،برای رسوا کردن آمریکا ،باتوجه به شروع تهدیدها ، یاوه گوئیها وتحریم های جدید، بار دیگر با فریاد هایمان باآرمان های شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و امام شهدا تجدید میثاق خواهیم داشت .
اینجانب ضمن گرامیداشت این روز به همه دانشجویان ، اساتید، کارکنان، ودانش آموزان ، فهیم و ولایتمدار ، انتظار میرود تا با حضور در راهپیمایی۱۳ آبان ،حماسه ایی آگاهانه را به نمایش گذارند.

دکتر حسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن

برگزاری مراسم محفل انسی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

مراسم محفل انسی با قرآن کریم باحضوردکترمشایخی رئیس دانشگاه، حضرت آیت الله پوراکبرامام جمعه محترم …