خانه / خبر / برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

با حضور مسئولان انجام شد؛
برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن
مراسم نخستین سالگرد شهادت شهیدان مدافع حرم عارف کایدخورده دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، سردار مرادخانی و دو شهید گمنام در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن، مراسم نخستین سالگرد شهادت شهید عارف کایدخورده مدافع حرم دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن و گرامیداشت شهید مدافع حرم سردار مرادخانی و دو شهید خوشنام آرمیده در دانشگاه با حضور پرشور کارکنان، استادان، دانشجویان، دکترمنصوریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران،ائمه جمعه شهرستانهای تنکابن وعباس آباد،معاون استانداروفرماندار ویژه تنکابن، مسئولان، خانواده معظم شهدا و مردم ولایت‌مدار شهرستان تنکابن، همراه با سخنرانی آیت‌الله علی معلمی عضو مجلس خبرگان رهبری برگزار شد.
مراسم عزاداری و رونمایی از تمبر نخستین سالگرد دانشجوی شهید مدافع حرم عارف کایدخورده نیز در حاشیه این مراسم برگزار شد.
آیت الله معلمی در این مراسم اظهار کرد: کایدخورده تنکابنی نبود؛ اما شهید از هر جا که باشد، متعلق به همه ملت بزرگ ایران و اسلام است.
وی با اشاره به اینکه بعضی از مسئولان کم می‌آورند، متذکر شد: هیچ پیامبری با مذاکره با دشمن رسالتش را پیش نبرد و انقلاب اسلامی نیز با مذاکره پیروز نشد، در جنگ تحمیلی با مذاکره دفاع صورت نگرفت.
معلمی توسعه زیرساخت‌های کشور را نیازمند دانش، نوآوری، فناوری و صنعت دانست و عنوان کرد: باید نیروهای امنیتی را تقویت کنیم و زمانی که دشمن پیشنهاد صلح می‌دهد، باید بیشتر ترسید.
امام‌جمعه قائم‌شهر تصریح کرد: اگر می‌خواهید دین‌دار باشید و در انحراف قرار نگیرید، در سایه امامت و ولایت قرار بگیرید.
دکترحسینعلی مشایخی نیز در این مراسم اظهار کرد: شهید کسی است که در راه خدا جان خودش را فدا می‌کند و خداوند شهید را از بین مجاهدان فی سبیل‌الله انتخاب می‌کند و یکی از ثمرات مهم انقلاب اسلامی احیا و زنده نگه‌داشتن فرهنگ شهادت و جهاد است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با اشاره به اینکه شهادت و جهاد در همه عرصه‌ها و در بین جوانان و دانشجویان وجود دارد، متذکر شد: جوانانی که در اوج جوانی و آرزو و نشاط، خانواده را رها کرده، معامله بزرگی انجام دادند و ملتی که سالار شهیدان را الگو قرار می‌دهد، با کسی غیر از خدا معامله نمی‌کند.
دکترمشایخی رویش‌های انقلاب را در ۴۰ سالگی آن بسیار برجسته و مهم دانست و تصریح کرد: وظیفه ما قدردانی از شهدا است و انقلاب، استقلال و شرف این کشور از برکت خون شهدا حاصل شده و هر شهید پرچمی برای شرف و استقلال کشور است و مراسم امروز برگ زرینی برای قدردانی و نشان دادن گوشه‌ای از زندگی شهدای مدافع حرم است.
وی دفاع از مظلوم را وظیفه واجب هر مسلمانی عنوان کرد و افزود: استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی در یک جنگ نیابتی و با حمایت از فرقه‌های تکفیری درصدد ایجاد تفرقه بین مسلمانان و ایجاد انحراف در بیداری اسلامی هستند و بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری، سوریه خاکریز اول ما است؛ اگر از آن دفاع نکنیم باید در کرمانشاه و همدان بجنگیم.
رئیس واحد تنکابن امتیازات شهدای مدافع حرم را دفاع از حریم اهل بیت(ع) و دفاع از کشور که در غربت به شهادت رسیدند، برشمرد و در پایان با قرائت بخشی از وصیت‌نامه شهید کایدخورده به سخنان خود خاتمه داد. «شما می‌مانید و ۲ چیز: اولی خون ما و پیروی از ولایت‌فقیه دومی دنیا و هوای نفس. قیامت یقه‌تان را می‌گیرم اگر ولایت‌فقیه را تنها بگذارید.»
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، میدان دانشگاه به‌نام شهید دانشجو مدافع حرم عارف کایدخورده با حضور خانواده این شهید مدافع حرم، مسئولان دانشگاه و شهرستان نام‌گذاری شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

دانشجوی آگاه و فهیم، دانشجویی است که با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل …