خانه / خبر / برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

‍مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور حضرت آیت الله پوراکبرامام جمعه شهرستان تنکابن ، دکتر مشایخی رئیس دانشگاه، معاونین، استادان،دانشجویان،کارکنان ومسئولین شهرستان همراه باسخنرانی امام جمعه محترم شهرستان وبرنامه های  متنوع وتجلیل از دانشجویان دربخش های علمی، فرهنگی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن برگزار گردید.دراین مراسم آیت الله پوراکبردر رابطه باگرامیداشت ۱۶ آذر و علت نامگذاری این روز به نام روز دانشجو ایراد سخن نمودند.درپایان مراسم از دانشجویان برتر علمی وفعالان فرهتگی با اهدا لوح تقدیر به عمل آمد.

دانشجویان تکواندو کار دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن صاحب مدال طلا و برنزشدند

دانشجویان تکواندو کار دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن صاحب مدال طلا و برنزشدند. در پایان رقابت‌های تکواندو …