خانه / خبر / پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

دانشجوی آگاه و فهیم، دانشجویی است که با الهام از سیره سیاسی الهی امام راحل ونصایح رهبر فرزانه انقلاب (مدظله العالی) را سرمشق و سرلوحه زندگی خود قرار داده و ضمن درک مفاهیم سیاسی اسلامی ، تلاش می کند ضمن حرکت در راستای تحقق اهداف توسعه علمی کشور، در عرصه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی موفقیتهای شایانی کسب کند..
دانشجو، سفیر علم، سرمایه امروز و ذخیره فردای کشور است و یقینا گردش چرخ های تولید، رونق و پیشرفت کشور بدون همراهی جوانان فرهیخته و صاحب فکر وایده، عملیاتی نخواهدشدو ضروریست تا همه مسئولین ضمن اعتماد و بهره جویی از این استعدادهای ارزشمند، فضای جامعه را برای توسعه و گسترش مهیا سازند.
اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو ۱۶آذر و شهدای دانشجو در جنگ تحمیلی علی الخصوص شهیدمدافع حرم این دانشگاه عارف کایدخورده ، این روز را به تمامی دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن تبریک وتهنیت گفته و برای تمامی آینده سازان منطقه و کشور آرزوی موفقیت دارم.

دکترحسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

دانشجویان تکواندو کار دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن صاحب مدال طلا و برنزشدند

دانشجویان تکواندو کار دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن صاحب مدال طلا و برنزشدند. در پایان رقابت‌های تکواندو …