خانه / خبر / نشست بصیرتی به مناسبت گرامیداشت ۹دی (روزبصیرت) در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

نشست بصیرتی به مناسبت گرامیداشت ۹دی (روزبصیرت ) باحضور رئیس ، معاونین، استادان ، کارکنان،دانشجویان ،حجت الاسلام محمدی امام جمعه محترم شهرستان عباس آباد، روحانیت شهرستان و اقشار مردم ولایتمدار شهرستان تنکابن باسخنرانی حجت الاسلام دکتر سید محمود نبویان نماینده سابق مجلس شورای اسلامی وعضوهیات علمی موسسه امام خمینی(ره) درسالن اجتماعات دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن برگزار گردید. در ابتدای این مراسم دکتر مشایخی ضمن خیرمقدم به مهمانان وعرض تسلیت به مناسبت فوت آیت الله شاهرودی وجان باختن چندتن ازدانشجویان علوم تحقیقات براثرواژگونی اتوبوس دررابطه باگرامیداشت ۹دی وروزبصیرت مطالبی رابیان داشتند. سپس دکتر نبویان در خصوص مسائل سیاسی روز دنیا و کشور ایراد سخن نمودند. این مراسم با حضور بر سرمزار شهدای خوشنام دانشگاه وادای احترام به مقام شامخ شهدابه پایان رسید.

برگزاری مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی وبسیج دانشجویی واحد

مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی …