خانه / خبر / پیام رئیس واحد به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

پیام رئیس واحد به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

متن پیام دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار:

بسم الله الرحمن الرحیم

عطر آسمانی فرشتگان بار دیگر به مشام می‌رسد که در شادمانی میلاد اسوه صبر و نجابت، شیرزن دشت نینوا، غنچه قداست شیر مردان حضرت علی (ع) و بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)، به پایکوبی آمده‌اند.
آسمان بار دیگر ستاره باران عشق است. معرفت، ایمان و دلاوری امروز بار دیگر در جهان آفریده شد. قلب‌ها در سینه‌ها آرام ندارد و نبض‌ها بی‌امان می‌زند.
عرش و فرش امروز غرق سرور هستند. پرستار نینوا و مرهم جان‌های پر درد و دل‌های به خون نشسته می‌آید.
پیغام رسان دشت کربلا و مکتب عاشورایی سرور و سالار جوانان بهشت، حسین مظلوم (ع) در چنین روزی چشم‌هایی را به جهان گشود که تلخی‌های بسیار و وصف ناشدنی را دید اما همچنان از عشق لبریز ماند.
اینجانب ضمن تبریک روز پرستار به تمام زحمتکشان و دلسوزان این عرصه مقدس، ،مولود فرخنده بانوی مهر و ایثار، حضرت زینب کبری (س) را به حضرت امام زمان (عج)، مسلمانان جهان، بویژه همکاران واستادان ودانشجویان رشته پرستاری تبریک و شادباش وبرایشان سلامتی وتوفیقات روز افزون مسئلت می نمایم.

دکتر حسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

دانشجویان تکواندو کار دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن صاحب مدال طلا و برنزشدند

دانشجویان تکواندو کار دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن صاحب مدال طلا و برنزشدند. در پایان رقابت‌های تکواندو …