خانه / خبر / پیام رئیس واحد به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

پیام رئیس واحد به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

متن پیام دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار:

بسم الله الرحمن الرحیم

عطر آسمانی فرشتگان بار دیگر به مشام می‌رسد که در شادمانی میلاد اسوه صبر و نجابت، شیرزن دشت نینوا، غنچه قداست شیر مردان حضرت علی (ع) و بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)، به پایکوبی آمده‌اند.
آسمان بار دیگر ستاره باران عشق است. معرفت، ایمان و دلاوری امروز بار دیگر در جهان آفریده شد. قلب‌ها در سینه‌ها آرام ندارد و نبض‌ها بی‌امان می‌زند.
عرش و فرش امروز غرق سرور هستند. پرستار نینوا و مرهم جان‌های پر درد و دل‌های به خون نشسته می‌آید.
پیغام رسان دشت کربلا و مکتب عاشورایی سرور و سالار جوانان بهشت، حسین مظلوم (ع) در چنین روزی چشم‌هایی را به جهان گشود که تلخی‌های بسیار و وصف ناشدنی را دید اما همچنان از عشق لبریز ماند.
اینجانب ضمن تبریک روز پرستار به تمام زحمتکشان و دلسوزان این عرصه مقدس، ،مولود فرخنده بانوی مهر و ایثار، حضرت زینب کبری (س) را به حضرت امام زمان (عج)، مسلمانان جهان، بویژه همکاران واستادان ودانشجویان رشته پرستاری تبریک و شادباش وبرایشان سلامتی وتوفیقات روز افزون مسئلت می نمایم.

دکتر حسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

برگزاری مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی وبسیج دانشجویی واحد

مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی …