خانه / خبر / برگزاری جلسه کارگروه دانشجویی و پژوهشی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

برگزاری جلسه کارگروه دانشجویی و پژوهشی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

جلسه کارگروه دانشجویی وپژوهشی چهلمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی باحضوردکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن ، معاونین ومدیران ومسئول بسیج اساتیدواحد و نمایندگان دانشگاهها وموسسات آموزشی شهرستان تنکابن درسالن کنفراس حوزه ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن برگزارگردید.دراین جلسه در رابطه با اجرای برنامه های چهلمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی بصورت شهرستانی و درون واحدی طبق برنامه روزشمار برنامه ریزی گردید.

حضور دکتر طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاداسلامی به همراه دکترمنصوریان رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران در واحد تنکابن