خانه / خبر / برگزاری جلسه کارگروه دانشجویی و پژوهشی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

برگزاری جلسه کارگروه دانشجویی و پژوهشی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

جلسه کارگروه دانشجویی وپژوهشی چهلمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی باحضوردکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن ، معاونین ومدیران ومسئول بسیج اساتیدواحد و نمایندگان دانشگاهها وموسسات آموزشی شهرستان تنکابن درسالن کنفراس حوزه ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن برگزارگردید.دراین جلسه در رابطه با اجرای برنامه های چهلمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی بصورت شهرستانی و درون واحدی طبق برنامه روزشمار برنامه ریزی گردید.

برگزاری مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی وبسیج دانشجویی واحد

مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی …