خانه / دانشجویی فرهنگی / دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری

چکیده دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی

1. لباس، باید ساده، آراسته و در شان دانشگاه باشد
  2. پوشش کامل بدن، بجز صورت و دست ها تا مچ برای بانوان الزامی است
  3. پوشش بانوان با چادر و مانتو یا مانتو بلند(تا زیر زانو)، شلوار، مقنعه یا روسری با رنگ مناسب، جوراب غیر نازک و کفش متعارف می باشد.
  4. استفاده از مانتوی نامناسب، کوتاه، چاک دار، آستین کوتاه (ساق دست نما)، چسبان، دارای رنگ تند و زننده، جلو باز و بدون دکمه برای بانوان ممنوع است.
  5.  پوشش آقایان با پیراهن آستین دار و یقه معمولی، شلوار ساده، رسمی و بلند می باشد.
  6.  آرایش و پیرایش غیرمتعارف مو مانند بافتن، مش کردن، تیغ تیغی و… برای آقایان ممنوع است.
  7.  استفاده از لباس اندامی، نازک، تنگ و چسبان، بدن نما و شلوار استریج ممنوع است.
  8. چاپ هر گونه نقوش، کلمات زننده و رکیک، علائم و نشانه گروه‌های انحرافی، تصاویر زن، تصاویر فکاهی و پوچ و بی معنی، شعار های قومی و نژادی، تبلیغات تجاری و توهین آمیز بر روی بدن، پوشش، مچ بند، پیشانی بند، کمربند، انگشتر و کیف ممنوع است.
  9. استفاده از آرایش زننده، جواهرات و زیورآلات نامتعارف ممنوع است.
  10.  هرگونه رفتاری که با اصول سازمانی، ضوابط و مقررات اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی کلاس درس، آزمایشگاه، خوابگاه و محیط دانشگاه مغایر باشد ممنوع است.

متن کامل دستورالعمل در سایت www.farhangi.iau.ir    قابل رویت است.

برگزاری مراسم عزاداری سالارشهیدان در مسجد امام رضا (ع) واحد تنکابن

همزمان با فرارسیدن ماه محرم، مراسم سخنرانی و عزاداری سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) باحضور …