خانه / خبر / دفاع از رساله اولین دانشجویان دکتری تخصصی رشته شیمی آلی

دفاع از رساله اولین دانشجویان دکتری تخصصی رشته شیمی آلی

دانشجویان دکتری تخصصی رشته شیمی آلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با دفاع از رساله خود دانش آموخته شدند.
به گزارش روابط عمومی ازواحد تنکابن،زهراکاظمی نژادخلخالی وماهرخ مرزی اولین دانشجویان دکتری تخصصی رشته شیمی آلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با دفاع از رساله خود با عنوان «سنتز مشتقات جدیدN-آریل-N- تری آزولوتیواوره واستفاده از نانوSno2 در سنتز مشتقات جدید زانتن ها و مطالعه نظری واکنش ها و ترکیبات سنتزی» و«سنتز N-آریل-N- تری آزینوتیواوره واستفاده از نانو ZrO2 در سنتزمشتقات جدید اکریدین و مطالعه نظری واکنشها و ترکیبات سنتزی »دانش آموخته شدند.
در انجام این رساله، دکترخلیل پورشمسیان و دکترفرهاد حاتم جعفری به‌عنوان استادان راهنما و دکتراحمدرضا اولیایی ودکترابوالفضل شیرودی به‌عنوان استادان مشاور، کاظمی نژادخلخالی و مرزی را همراهی کردند و داوران خارجی این رساله دکترعباس بهجو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس، دکترحسن کفایتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دکترکورش رادمقدم عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان و داور داخلی دکترناصر منتظری بودند.
کاظمی نژادخلخالی و مرزی موفق شدند با کسب درجه عالی تحصیلات خود را در مقطع دکتری به پایان برسانند و نام خود را به‌عنوان نخستین دانش‌آموخته دکتری شیمی آلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ثبت کنند.
رساله کاظمی نژادخلخالی و مرزی منتج به چاپ دو مقاله معتبر ISI شده است.

دانشجوی زائراولی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مشهد مشرف شد

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برای نخستین بار همراه با ۵۰ زوج دانشجو به …