خانه / خبر / دیدار دکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن و هیات همراه با خانواده شهدا

به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر دیدار دکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به همراه حجت الاسلام دکترشاهدی معاون دانشجویی وفرهنگی، دکترقهاری مسئول بسیج اساتید، دکترقانع مدیرپژوهش و همکاران دانشگاهی با خانواده شهید انقلاب شهید تلاتری وشهیدمدافع حرم سردارمرادخانی در منزل خانواده شهید برگزار شد.درپایان این دیداربرسرمزارشهدا حاضر، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا با نثار شاخه گل وقرائت فاتحه با آرمانهای شهدا تجدید میثاق کردند.

ستاد گرامیداشت دهه فجر دانشگاه آزاد اسلامی واحدتنکابن

برگزاری مراسم جشن میلاد امام زمان(عج) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

‍به گزارش روابط عمومی واحد: مراسم جشن میلاد امام زمان(عج) ، با حضور دکتر مشایخی …