خانه / خبر / گردهمایی اعضای انجمن زیست شناسی، باشگاه پژوهشگران و نخبگان و مسئولین مرکزرشد دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

گردهمایی  اعضای انجمن زیست شناسی،  باشگاه پژوهشگران و نخبگان و مسئولین مرکزرشد دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن برگزارگردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، گردهمایی اعضای انجمن زیست شناسی، باشگاه پژوهشگران  و نخبگان و مسئولین مرکز رشد، با حضور اساتید و دانشجویان رشته‌های مختلف در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی  واحد تنکابن برگزار گردید.

درابتدای این مراسم دکترمسعود قانع مدیر پژوهش دانشگاه فعالیت‌های این حوزه را در زمینه علمی و پژوهشی ، مجلات علمی مصوب دانشگاه و کسب رتبه اول مجله نانوی واحد در ششمین جشنواره فرهیختگان برشمردند و به فراهم بودن امکانات پژوهشی برای دانشجویان کارشناسی اشاره کردند و در ادامه از اساتید پژوهشگر برتر سال ۹۷ تجلیل و قدردانی نمودند.

سپس دکتر فریبا سرپوشان مدیر انجمن زیست شناسی دانشگاه دستاوردهای انجمن را طی سه سال گذشته در زمینه برگزاری سخنرانی‌های علمی، همایش‌های دانشجویی و تصویب نشریه دانشجویی بیوتین بیان کردند و اعضای فعال انجمن را مورد تقدیر قرار دادند.

در ادامه دکتر علی نیک کار رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان شرایط مطلوب کنونی را برای عضویت در این باشگاه مطرح کردند و در پایان این گردهمایی دکتر ابوالحسن رضایی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ویژگی‌های این مرکز را برای صاحبان ایده تشریح کردند و از دانشجویان جهت همکاری در مرکز رشد و بهره مندی از امکانات موجود دعوت نمودند.

برگزاری سخنرانی علمی تحت عنوان “معدنچیان دوست داشتنی در فرایند بیولیچینگ”

برگزاری سخنرانی علمی انجمن زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن طبق روال سنوات گذشته، …