خانه / خبر / ارسال کمکهای غیرنقدی به سیل زدگان توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

ارسال کمکهای غیرنقدی به سیل زدگان توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدتنکابن گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، همانند واحدهای دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران کمک های خود را به سیل‌زدگان اهدا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن دکترحسینعلی مشایخی، اظهار کرد: در راستای فرمایشات و تأکید رهبر معظم انقلاب، دستور رئیس هیات‌ مؤسس و هیات‌ امنای دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران مبنی بر کمک همه‌جانبه به سیل‌زدگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن کمک های خود را به صورت غیرنقدی ازقبیل (آب معدنی وموکت ) برای کمک به سیل‌زدگان استانهای شمالی ارسال کردند.
وی اضافه کرد: در این زمینه هماهنگی لازم با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به‌عمل آمد تا این کمک های جمع آوری شده به محوریت دانشگاه آزاداسلامی واحدقائم شهر تحویل تا برای تأمین نیازهای هموطنان در، سیل اخیر ارسال شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ، آمادگی برای هرگونه کمک و مساعدت به هموطنان آسیب‌دیده در سیل اخیراستانهای شمالی را دارد.

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

برگزاری مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی وبسیج دانشجویی واحد

مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی …