خانه / خبر / پیام تسلیت دکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به مناسبت درگذشت زنده یاد عزت ا… کبریایی

پیام تسلیت دکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به مناسبت درگذشت زنده یاد عزت ا… کبریایی ،همکار حوزه دانشجویی وفرهنگی واحد.

“انا لله و انا الیه راجعون”

اینک که مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـت که در اوج ناباوری شاهد از دست دادن نا به هنگام همکار محترم حوزه دانشجویی وفرهنگی این واحد دانشگاهی،زنده یادعزت ا…کبریایی باشیم، وصف اندوه ما در روی دادن این مصیبت درواژه ها نمیگنجد ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست.
اندوه ما در غم از دست دادن آن همکار بزرگوار که در سال های خدمت تلاش های خالصانه و وظیفه شناسی اش برهمگان ثابت شده بود در واژه ها نمیگنجد .
اینجانب این ماتم جانگداز را به جامعه دانشگاهی واحد صمیمانه تسلیت عرض نموده و ضمن ابراز همدردی با خانواده محترم این همکار گرانقدر از خداوند منان برای بازماندگان صبر و اجر و برای آن عزیز سفرکرده غفران واسعه الهی و علو درجات خواستارم.
دکتر حسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو دانشجوی …