خانه / خبر / برگزاری مراسم گرامیداشت زنده یاد عزت الله کبریایی از همکاران حوزه دانشجویی و فرهنگی واحد

مراسم گرامیداشت همکار عزیزمان زنده یاد عزت الله کبریایی از همکاران حوزه دانشجویی و فرهنگی با حضور دکتر مشایخی رئیس واحد، معاونین، کارکنان، اساتید، دانشجویان و خانواده آن زنده یاد با قرائت زیارت عاشورا و مداحی مداح اهل بیت حاج عباس ظهیری از همکاران دانشگاه و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عبدالملکی در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برگزار گزدید. ، مراسم در انتها با حضور کلیه شرکت کنندگان بر سر مزار آن مرحوم و قرائت فاتحه به پایان رسید.

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

برگزاری مراسم عزاداری سالارشهیدان در مسجد امام رضا (ع) واحد تنکابن

همزمان با فرارسیدن ماه محرم، مراسم سخنرانی و عزاداری سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) باحضور …