خانه / خبر / بیانیه بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در محکوم کردن تروریست خواندن سپاه پاسداران توسط رژیم امریکا

‍ آمریکا و اذنابش نخستین حامیان تروریست هستنددانشگاه آزاد اسلامی تنکابن:آمریکا و اذنابش نخستین حامیان تروریست هستندآمریکا در حالی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریستی خطاب می‌کند که رژیم‌های دست‌نشانده‌اش در پناه حمایت‌های پیدا و پنهان سال‌هاست پیشگام نقض حقوق بشر هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تنکابن، به‌دنبال اقدام اخیر رئیس جمهور آمریکا و قراردادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروه‌های تروریستی بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در محکوم‌کردن این اقدام بیانیه‌ای صادر کرد.
در این بیانیه به سخنان حضرت امام خمینى(ره) اشاره شده که می‌فرماید «شما پاسداران مثل جوان‌هاى صدر اسلام هستید‏» و در ادامه به جمله «فضیلت سپاه با اهانت‌ها از بین‌‏رفتنى نیست» از مقام معظم رهبری اشاره شده است.
در این بیانیه آمده است: دولت مستکبر آمریکا که مؤسس و حامی اکثر گروه‌های تروریستی و جنایتکار است در حالی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را متهم می‌کند که رژیم‌های دست‌نشانده و دیکتاتور در پناه حمایت‌های پیدا و پنهان آمریکا سال‌هاست، پیشگام نقض حقوق بشر و ستمگری هستند. حال آنکه تحریم و اتهام سپاه به صفت تروریسم، به‌جز باورناپذیربودن و رسوایی برای پذیرش، اقدامی غیر‌قانونی است؛ چراکه یک نهاد حکومتی را به تروریسم متهم می‌کند و قواعد جاریه و حقوقی بین‌المللی را وارد شوک خواهد کرد.
در این بیانیه تصریح شده است: ایران اسلامی به خواست خداوند متعال و الطاف حضرت بقیه‌الله الاعظم(عج) و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای و پاسداری رزمندگان سلحشور خود، سایه شوم گروه‌های تروریستی را از منطقه کم خواهد کرد و در راه دفاع از نظام اسلام، تجهیز و توانمندسازی در تمام عرصه‌های متعارف نظامی را حق خود می‌داند.
در ادامه این بیانیه اذعان شده است: هر مصوبه‌ای که علیه منافع ملی کشورمان تصویب شود با مقابله به مثل کشورمان مواجه خواهد شد و قطعاً ساکت نخواهیم ماند و مجلس ما نیز افراد و نهاد‌های آن‌ها را تحریم کرده و برخورد‌های لازم را صورت خواهد داد. ما استادان و کارکنان دانشگاه، با توان انقلابی و علمی این اقدام خصمانه آمریکا را به شدت محکوم کرده و به این نابخردان گوشزد می‌کنیم که به فرموده امام خمینی(ره) «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» و با تمام وجود از نیروهای مسلح و نظامی خود به‌‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قاطعانه حمایت خواهیم کرد.

برگزاری مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی وبسیج دانشجویی واحد

مراسم افطاری باحضور ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در شبهای قدر با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجویی …