خانه / خبر / بازدید دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن از مجموعه معاونت سما واحدتنکابن

در ابتدای این بازدید که پرسنل مجموعه سما حضور داشتند دکتر نسیمی معاون سما ضمن خیر مقدم ، گزارش عملکردی از حوزه معاونت سما و مدارس سما ارائه نمود و بیان داشت که یکی از افتخارات سما این است که در زمان مدیریت دکتر مشایخی به عنوان رئیس دانشگاه گام های خوبی در حوزه سما براشته شده است. وی در ادامه بیان داشت از ابتدای ورود بنده به حوزه سما ابتدا نسبت به تغیرات ساختاری و فیزیکی ساختمانها اقدام گردید. سپس نسبت به جذب دانشجو و دانش آموز با همکاری مجموعه برنامه ریزی گردید.
سپس دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ضمن تقدیر از زحمات پرسنل مجموعه سما بیان داشت: یکی از اولویت های مهم دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن حوزه سما می باشد. و ظرفیت های حوزه سما در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار زیاد می باشد و با توجه به ورود به دهه چهارم مدارس سما در واحد تنکابن باید با کمک و برنامه ریزی درست جهت جذب دانشجو و دانش آموز به سطح عالی برسیم. وی اظهار داشت ظرفیت های حوزه سما بسیار بالا از قبیل فضا و امکانات موجود باید تلاش مضاعف کرد تا به سطح عالی برسیم. دکتر مشایخی گفت فرق بین حوزه سما با سایر مجموعه های آموزشی غیر انتفاعی سطح شهرستان این است که از پشتوانه خوبی همچون اساتید دانشگاه برخوردار است. در پایان از زحمات دکتر نسیمی معاونت سما واحد و مجموعه سما در جهت پیشرفت تقدیر به عمل آورد. همچنین در پایان این دیدار از یکی مدارس سما نیز بازدیدی به عمل آورد.

برگزاری جشن میلاد امام رضا( ع) در واحد تنکابن

به مناسبت میلاد باسعادت امام رضا( ع) مراسمی همراه بامولودی خوانی جناب آقای نقی پور …