خانه / خبر / پیام دکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم
ماه رمضان، ماه آگاهی بیشتر از حقایق هستی است و این هدف در سایه نور تلاوت قرآن و تدبر در آن به دست می‌آید.

ماه رمضان ماه تقویت اراده و آزادی از زنجیرهای درونی است و این آرمان مقدس در پرتو عبادت خالصانه و روزه داری حقیقی دست یافتنی است.

امیدوارم برآن باشیم در این ماه عزیز فرصت را غنیمت شمارده و از لحظه لحظه توفیق درک ماه شریف رمضان غافل نشویم.
ماه رمضان، فرصتی برای دعا و نیایش و شب زنده‌ داری و تمسک جستن از درگاه باری تعالی است که عشق ملکوتی و اُنس با محبوب جاودانه را پدید می‌آورد و شهد مناجات و نیایش را در کام انسان می‌ریزد . تا در پرتو خورشید درخشان ماه رمضان،
سلطه عادت‌ها و غریزه‌ها بر زندگی انسان کاهش یابد و غفلت‌ها زدوده ‌شود و اخوت دینی و روح برادری و همدردی با نیازمندان تقویت گردد و این از جمله برکات ماه نزول قرآن است.
تلاوت قرآن زمینه تعالی و بازگشت به فطرت الهی و زندگی عالی انسان را فراهم می‌سازد که این نیز از برکات ماه مهمانی خداوند است.
خودسازی در فرهنگ اهل بیت علیهم‌السلام براساس بایدها و نبایدهای قرآن و سنت، مصداق خودسازی اسلامی و الهی است و روایات مکرری یادآوری کرده است که روزه‌داری، فقط به دستگاه گوارش و خوردن و آشامیدن مربوط نیست، بلکه مهم کنترل انسان بر نفس اماره و مراقبت از روح انسان است.
بر خود لازم میدانم حلول ماه پرفیض صیام و ماه پاکی و روشنی ، ماه رحمت و برکت و غفران و نیایش‌های عارفانه و بندگی خالصانه ، رمضان المبارک را به همه مومنان و روزه داران از جمله شما همکاران ، اساتیدودانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن تبریک و تهنیت عرض نمایم و از درگاه احدیت برای همه شما قبولی طاعات و فرصت جستن بندگی خاضعانه را خواستارم.

دکترحسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

چاپ مقاله علمی پژوهشی آقای سینا لهراسبی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن