خانه / خبر / برگزاری سومین همایش دانشجویان زیست شناسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

برگزاری سومین همایش دانشجویان زیست شناسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

سومین همایش انجمن زیست شناسی دانشگاه با حضور اعضاء، اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برگزار گردید.
در این همایش ابتدا دکتر فریبا سرپوشان مدیر انجمن زیست شناسی دانشگاه از مشارکت دانشجویان و اساتید دانشکده علوم زیستی در پیشبرد اهداف انجمن تقدیر کردند و از برگزاری سخنرانی علمی اساتید، کارگاه‌های مرتبط با مقاله نویسی و انتشار سومین شماره نشریه بیوتین در هفته‎های آتی خبر دادند.
در ادامه، سه تن از دانشجویان سال سوم رشته ژنتیک سخنرانی علمی خود را با عناوین زیر ارائه دادند:
اثر تشعشعات و امواج موبایل بر بدن انسان (آقای روح الله قلی زاده)؛ پسماند صفر (خانم همتا خاوری نژاد) و مروری بر مفاهیم پاتولوژی مولکولی و کاربرد آن در تشخیص بیماری CML (آقای نیما محسنی).
حاضرین ضمن استقبال از موضوعات مطرح شده، در پایان هر سخنرانی، سوالات خود را بیان کرده و پیرامون موضوع به بحث و تبادل نظر پرداختند

برگزاری مراسم عزاداری سالارشهیدان در مسجد امام رضا (ع) واحد تنکابن

همزمان با فرارسیدن ماه محرم، مراسم سخنرانی و عزاداری سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) باحضور …