خانه / خبر / برگزاری سخنرانی علمی تحت عنوان “معدنچیان دوست داشتنی در فرایند بیولیچینگ”

برگزاری سخنرانی علمی تحت عنوان “معدنچیان دوست داشتنی در فرایند بیولیچینگ”

برگزاری سخنرانی علمی

انجمن زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن طبق روال سنوات گذشته، در راستای تبادل اطلاعات و بروز رسانی دانش اعضاء، اقدام به برگزاری سخنرانی علمی نموده است. این سخنرانی در تاریخ ۲۴/۲/۹۸  تحت عنوان “معدنچیان دوست داشتنی در فرایند بیولیچینگ” توسط استاد با سابقه گروه میکروبیولوژی، دکتر سید منصور میبدی ارائه گردید. ایشان در این سخنرانی به تشریح فرآیندی پرداختند که طی آن با کمک میکروارگانیسم‎ها عناصر فلزی موجود در سنگ‎های معدنی کم عیار و باطله‎های فلزی را استخراج می‎کنند.

در این سخنرانی ریاست محترم دانشگاه، دکتر حسینعلی مشایخی، مدیران حوزه‏های پژوهشی و آموزشی، اساتید دانشکده علوم زیستی و جمع کثیری از دانشجویان حضور داشتند.

اطلاعیه مهم در رابطه با دفاعیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی