خانه / خبر / برگزاری جلسه هم اندیشی دکتر مشایخی رئیس دانشگاه با معاونین و مدیران گروه های آموزشی جهت جذب دانشجو

جلسه هم اندیشی دکتر مشایخی رئیس دانشگاه با معاونین و مدیران گروه های آموزشی جهت جذب دانشجو در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد. درابتدای این جلسه دکتر مشایخی مطالبی پیرامون راهکارهای جذب دانشجو، شامل تعامل با آموزش وپرورش، کارشناسان هدایت تحصیلی، شورای شهر و روستا، تبلیغ در فضای مجازی و … بیان نمودند. ایشان در ادامه اظهار داشت: که اساتید و کارکنان واحد با کمک هم و استفاده از ظرفیت های موجود بتوانیم برای جذب دانشجو تلاش کنیم. سپس مدیران گروه پیشنهادات خود را جهت جذب دانشجو ارائه نمودند.

چاپ مقاله علمی پژوهشی آقای سینا لهراسبی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن