خانه / خبر / دکتر مشایخی رئیس واحد تنکابن: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن میزبان آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز:

حسینعلی مشایخی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تنکابن، درباره برگزاری کنکور سراسری ۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن اظهار کرد: در راستای تعامل بیشتر به منظور برگزاری کنکور سراسری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در چند سال اخیر به پشتوانه امکانات مناسب و تجربه فراوان میزبانی کنکور سراسری شهرستان را برعهده گرفته است که بازرسان اعزامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در بازدیدهای خود، رضایت خود را از نحوه برگزاری آزمون سراسری، امکانات و فضای مناسب در این دانشگاه اعلام کرده‌اند.

وی افزود: کنکور سال ۱۳۹۸ شهرستان تنکابن روزهای سیزدهم  و چهاردهم تیرماه جاری در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ادامه داد: فردا پنجشنبه در نوبت صبح ۴۲۱ داوطلب در گروه آزمایشی ریاضی و فنی و ۴۹۲ داوطلب در گروه علوم انسانی و در نوبت عصر و ۲۰۵ داوطلب در گروه هنر به رقابت می‌پردازند.

مشایخی خاطرنشان کرد: صبح جمعه نیز هزار و ۲۸۵ داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی و در نوبت عصر ۳۳۰ داوطلب در گروه زبان خارجه به رقابت می‌پردازند و این دانشگاه برای رفاه حال داوطلبان و خانواده‌های آنان، امکانات رفاهی مناسبی را فراهم کرده است و آماده خدمت‌رسانی به آنان است.

برگزاری جشن میلاد امام رضا( ع) در واحد تنکابن

به مناسبت میلاد باسعادت امام رضا( ع) مراسمی همراه بامولودی خوانی جناب آقای نقی پور …