خانه / خبر / در فینال مسابقات کارکنان و اعضای هیئت علمی استان تیم والیبال واحد تنکابن قهرمان استان مازندران شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، فینال مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران بین دو تیم تنکابن و قائمشهر در رامسر برگزار شد.

درپایان تیم واحدتنکابن توانست تیم واحدقائمشهر را با نتیجه ۲ بر ۱ شکست دهد و قهرمان این دوره از مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مازندران شود.

میثاق دانشگاهیان واحد تنکابن باسرداردلها…شهیدمدافع حرم،شهیدجبهه مقاومت و انقلاب “سردارشهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی”

ظهرامروزیکشنبه ۱۵دیماه ۹۸ صورت گرفت؛ میثاق دانشگاهیان واحدتنکابن باسرداردلها…شهیدمدافع حرم،شهیدجبهه مقاومت و انقلاب “سردارشهید سپهبد …