خانه / خبر / برگزاری جلسه امور آموزشی با حضور دکتر علمایی معاون علمی، فنی ـ مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تنکابن

به گزارش روابط عمومی واحدتنکابن جلسه ای با حضور دکتر علمائی معاون علمی، فنی ومهندسی کشاورزی ، دکتر متاجی مدیر کل آموزش وگسترش رشته های دانشگاه آزاداسلامی ، دکتر منصوریان سرپرست دانشگاه آزاداستان مازندران ومدیران گروه های آموزشی در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن برگزار شد.در ابتدای این جلسه دکتر مشایخی رئیس واحدبه ارائه گزارش عملکرد واحد پرداخت سپس دکتر علمائی معاون علمی، فنی ومهندسی کشاورزی دانشگاه آزاداسلامی اظهار داشت: اکنون دانشگاه آزاداسلامی در دوره گذار وجهش وتحول قرار دارد و واحد ها با تدابیر وکمک سازمان به حیات طیبه خود ادامه دهندوی همچنین در ادامه بیان داشت در پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب دانشگاه آزاداسلامی نقش اساسی ایفا خواهد داشت.ایشان در پایان سخنان خود اظهار داشت: شعار دانشگاه آزاداسلامی در سال ۱۴۰۴ انتخاب اول باشیم می باشد.درپایان به پرسش ها ودغددغه های مطرح شده ازسوی مدیران گروه های آموزشی توسط دکترعلمائی معاون علمی، فنی ومهندسی کشاورزی ودکتر متاجی مدیرکل آموزش وگسترش رشته های دانشگاه آزاداسلامی پاسخ داده شد.

برگزاری آزمون صلاحیت بالینی پزشکی دانشجویان رشته پزشکی واحدهای ساری و تنکابن

ششمین دوره آزمون صلاحیت بالینی پزشکی دانشجویان رشته پزشکی با حضور ۶۰ دانشجوی پزشکی …