خانه / اطلاعیه / ۲۳ آبان؛ آغاز تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

۲۳ آبان؛ آغاز تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج شنبه ۲۳ آبان ماه آغاز و تا روز یکشنبه ۲۶ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز سنجش و پذیرش، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج‌شنبه ۲۳ آبان‌ماه آغاز می‌شود و تا روز یکشنبه ۲۶ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی ارشد که براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده‌اند ( اعم از پذیرفته‌شدگان یا مردودین اعلام نتیجه قبلی این مقطع و یا افرادی که در مرحله قبل انتخاب رشته نکرده‌اند) برای شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت و انتخاب رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند طی روزهای فوق با مراجعه به سامانه ثبت‌نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس http://azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

همچنین جدول رشته/محل‌های این مرحله از پذیرش دانشجو طی اطلاعیه ای در روز چهارشنبه ۲۲ آبان ماه منتشر خواهد شد.

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو دانشجوی …