خانه / خبر / دیدار مسئولین دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن جهت تجدید میثاق با آرمانهای شهدا به مناسبت روز دانشجو

به مناسبت روز دانشجو دکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن، دکتر قهاری مسئول بسیج اساتید واحد، آقای ضابطی مسئول بسیج کارکنان واحد، حجت الاسلام دکترشیخ محمودی از اساتید واحد، دکتردیوسالار مدیرحوزه فرهنگی واحد و  دکتر ازوجی از همکاران حوزه آموزش با خانواده شهید گلگون دیدار کردند.

در این دیدار دکتر مشایخی اظهار داشت: خانوادهای شهدا بزرگترین سرمایه های انقلاب و ملت هستندکه دلجویی و دیدار با آنان، ادای دین به ارزشهای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است. درادامه این دیدار دکتر قهاری مسئول بسیج اساتید واحد بیان داشت: دستاوردهای نظام مدیون خون شهدا و رشادتهای ایثارگران عزیز است.
در پایان این دیدار از خانواده شهیدان گلگون تقدیر به عمل آمد.

برای دومین سال متوالی؛ دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن رتبه برتر روابط‌عمومی را کسب کرد

روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برای دومین سال متوالی در این شهرستان به عنوان …