خانه / خبر / میثاق دانشگاهیان واحد تنکابن باسرداردلها…شهیدمدافع حرم،شهیدجبهه مقاومت و انقلاب “سردارشهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی”

ظهرامروزیکشنبه ۱۵دیماه ۹۸ صورت گرفت؛

میثاق دانشگاهیان واحدتنکابن باسرداردلها…شهیدمدافع حرم،شهیدجبهه مقاومت و انقلاب

“سردارشهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی”

مراسم بزرگداشت سردارشهیدسپهبد حاج قاسم سلیمانی وهمرزمان شهیدش باحضور دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، اساتید،کارکنان و دانشجویان همراه با سخنرانی و مداحی و قرائت بیانیه، بعداز اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد امام رضا(ع) واحد تنکابن برگزارشد. در ابتدای این مراسم حجت الاسلام اصغری مسئول محترم نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان تنکابن از فضائل اخلاقی شهدا و سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ایراد سخن نمودند. سپس مدیحه سرایی توسط مداح اهل بیت حاج مرتضی فرجی در مدح شهید و شهادت اجرا گردید. در پایان این مراسم بیانیه ای جهت محکوم نمودن ترور ناجوانمردانه و به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، توسط دکتر قهاری مسئول بسیج اساتید واحد قرائت گردید.

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن منصوب شد

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با صدور حکمی از سوی رئیس این …