خانه / اطلاعیه / پاسخ  به سوالات مطرح شده توسط اساتید محترم و دانشجویان گرامی در خصوص کلاس های آنلاین

پاسخ  به سوالات مطرح شده توسط اساتید محترم و دانشجویان گرامی در خصوص کلاس های آنلاین:

۱- سوالات فنی
۲- سوالات آموزشی

۱- سوالات فنی  اساتید محترم  در گروه واتس آپ مطرح و توسط مهندس علیرضایی، مهندس شیریان ، خانم مهندس ظهیری و اینجانب ( محمد نژاد ) پاسخ داده می شود.

۲-سوالات آموزشی  اساتید و دانشجویان :

•  سوالات و نواقص آموزشی اساتید در گروه واتس آپ مطرح گردد.
  •  سوالات و نواقص آموزشی دانشجویان در گروه تلگرامی و یا شماره  تماس  ۰۱۱۵۴۲۷۰۹۸۲    زمان تماس  ۸ صبح الی ۱۲ ظهر
  • سوالات و نواقص آموزشی توسط * آقای کیا و آقای حاتمیان* پاسخ داده خواهد شد (  شماره  تماس  ۰۱۱۵۴۲۷۰۹۸۲    زمان تماس  ۸صبح الی ۱۲ ظهر ). پس از برسی در سیستم آموزش واحد (سیدا) توسط این دو بزرگوار و با بررسی سیستمی آقای مهندس شیریان، چنانچه در واحد قابل رفع باشد، مرتفع گردیده و در غیر اینصورت توسط مهندس شیریان به واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی ارجاع داده می شود.

اطلاعیه آموزشی: برگزاری کلاسهای مجازی از ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

۲ دیدگاه

1. کلاس دراسفند تاچه روزی برقراراست؟